Tilde - Cha Cha Cha

 

Tilde overrasker ikke specielt på sit elektroniske debutalbum men skuffer bestemt heller ikke. Sangene er godt skrevet, og Troels Abrahamsens produktion har gjort virkelig meget ved demonumrene, der faktisk lå på et meget højt niveau. Det er bare hørt før af mange andre grupper, og det kan være svært at se, hvorfor man skulle vælge Tildes cd frem for et album med f.eks. The Knife.

Materialet er for det meste hentet direkte fra demoerne, der har ligget på internettet et godt stykke, så man vil have hørt det meste før, men her piftet op med bedre lyde, effekter og måske også mere velovervejet omkring hvilke elementer, man gerne ville have med. Det er altså ikke på produktions- eller performancesiden, at det trækker ned. Der er bare for få sange, og de er ikke særligt nyskabende.

Når det negative så er sagt, så må man også påpege, at Tilde viser stort potentiale på denne udgivelse. Man må også huske på, at hun er gået fra at lave demoer til at have udgivet et professionelt album på meget kort. Imponerende men måske kunne hun godt have brugt længere tid på at udvikle sin egen stil og flere sange. Potentialet til, at blive en stærk spiller indenfor electronicagenren, er der skam - det skal bare lige have lov til at komme rigtigt frem.

Simon Jarløv